Емульгатор для бісквіта Redol MY Norte 5 кг відро
Паста для збивання бісквіту.
Білуватий емульгатор у формі гелю призначений для виготовлення бісквітного тіста.
Застосовується у виробництві борошняних кондитерських виробів: бісквітів, рулетів.
ОСНОВНІ переваги використання:
1. Дозволяє значно скоротити витрату яєць і цукру, при цьому знижується собівартість продукції;
2. Час збивання стійкої бісквітної маси на швидкісний машині скорочується до 4 - 6 хв, а на звичайній машині до 7 - 10 хв (замість 30 - 40 хв за традиційною рецептурою);
3. Дозволяє внести і збити всі рецептурні компоненти відразу, без попереднього збивання яєчного білка або меланжу з цукром;
4. Забезпечує максимально можливу стабільність бісквітної маси, що дозволяє отримати більш м'які вироби з великим об'ємом, рівномірно-дрібнопористою структурою і гладкою поверхнею;
5. Добре пов'язує і утримує вологу, внаслідок чого вироби довше зберігають свіжість (в 2 - 3 р.)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Склад | глюкозно-фруктозний сироп, вода, цукор, желеутворюючий агент (Е-440, Е-406), лимонний концентрат, ароматизатор, барвники (Е 120, Е-150dЕ-163), підкислював (Е-330), консервант (Е-202). |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 6000 |
Виробник | Norte Eurocao |
- Ціна: 1 ₴
- Спосіб упаковки: Пластикове відро 6 кг