Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Хлібний поліпшувач універсальний ОЛІМПІУМ З
Поліпшувач універсальний Олімпіум С - це універсальний поліпшувач для всіх видів хлібобулочних та дріжджових кондитерських виробів.
Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ З пекар отримує можливість:
- з'єднання являється можливість регулювати об'єм хлібобулочних виробів згідно традицій й уподобань споживачів Вашого регіону;
- покращується структура й зв'язку язність м'яка якушки, яка стає більш пружною і з гарно розвинутої пористістю;
- вигляд хлібобулочних виробів набуває більшої привабливості за рахунок гладкої еластичної скоринки рівномірного забарвлення;
- більш тривалий термін споживання готових виробів
Рекомендоване дозування:
- для масових сортів хліба - від 0,1 до 0,2% до ваги борошна, тобто 100-200 грам на 100 кг борошна;
- для батонів та здобних виробів – від 0,2% до 0,3% до ваги борошна, тобто 200-300 грам на 100 кг борошна;
Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна.
Застосування: поліпшувач додається у сухому вигляді до борошна перед замісом.
Основні | |
---|---|
Виробник | Олімпіум |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 5000 |
Склад | борошно пшеничне, цукор-пудра, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), лецитин (Е322), аскорбінова кислота (Е 300). Без ГМО |
- Ціна: 1 ₴