Засіб проти плісняви хліба 10 кг
Для запобігання та боротьби з найбільш поширеними хворобами пшеничних, житніх і житньо-пшеничних, напівкондитерських виробів пліснявінням і «картопляною хворобою» хліба
Опис продукту:
Засіб проти плісняви рекомендується використовувати для всіх видів хлібобулочних і кондитерських виробів, особливо - для пакованої та нарізної продукції.
Даний засіб пригнічує розвиток різних видів плісені, а також виникнення так званої «тягучки» хліба, слизу на поверхні тіста і кондитерських виробів. Особливо активний у стосунку до споро-утворюючих бактерій Bacillus mesentericus («картопляної хвороби» хліба) i Bacillus subtilis («сінна паличка»), а також у кислому середовищі (рн <5,0).
Спосіб застосування:
Додається у сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста. Використання засобу проти плісняви не приводити до змін технологічного процесу, не впливає на смак і запах готової продукції, не замінює поліпшувач для борошна.
Переваги у застосуванні:
- успішно запобігає розвитку плісняви, сповільнює розвиток спір плісняви;
- продовжує рядків зберігання виробів;
- вносити внесок у збагачення кінцевих продуктів кальцієм;
- легкий та економічний у застосуванні, добре розчиняється у води;
- не пригнічує життєдіяльності дріжджів;
- гігроскопічний, добре розчинний у води (390г/л), краще в теплій (480г/л).
Дозування: | 0,1 - 0,4 % (100 - 400 г) на 100 кг борошна |
Основні | |
---|---|
Виробник | Олімпіум |
Країна виробник | Україна |
Вага | 10000 г |
Склад | пропіонат кальцію (Е 282), карбонат кальцію |
- Ціна: 1 ₴