Стабілізатори для десертів на основі вершків ( фонди )
Стабілізатори для десертів на основі вершків Cremousse
Для поліпшення структури різних десертів: вершків, сирних мас, кремів, пропонуємо для застосування стабілізатори (фонди) зокрема - стабілізатори для десертів на основі вершків Cremousse.
Фонди, або стабілізатори - суміш для приготування крему на основі вершків.
Завдяки складу фонд стабілізує вершки і надає їм смак і аромат відповідно із своїм найменуванням. За допомогою фондів можна отримати чудові за смаковими якостями різновиди вершкового крему. Смороду дозволяють найбільш раціонально надати вершка ніжний смак і містять все необхідне для отримання крему.
Вироби при розрізанні дають рівний зріз, стійкі при заморожуванні, розморожуванні, мають білі виражений смак.
Відкрийте для себе найкращу продукцію для кондитерів від виробників з Румунії